webwinkel

WEBWINKEL          "Geef een ander of jezelf een GROEN KADO!"


Met trots presenteer ik jullie mijn nieuwe webwinkel! Een wens om het voor jou gemakkelijker te maken iets van AMBERMAAKT te kopen of te volgen is in vervulling gegaan.


De producten in de webwinkel zijn van natuurlijke grondstoffen en op ambachtelijke wijze met botanische ingrediënten

geprint of geverfd. Geen enkele product is het zelfde en is dus uniek.


Om zelf de MAGIC van het ecoprinten te kunnen ervaren heb ik een doe-het-zelf-pakket + online workshop ontwikkeld en samengesteld zodat je thuis met deze techniek kun gaan experimenteren.

AMBERMAAKT

textiel stylist ontwerper

contact 

Watersnip 50 

1452 VE Ilpendam 

06-51405165

info@ambermaakt.nl

VERZENDEN & RETOURNEREN

 

Een aankoop wordt bij verzending zorgvuldig ingepakt in een kartonnen doos die wordt bezorgd met de pakketservice van postNL of in een envelop die door de brievenbus past. Verzendkosten zijn voor een pakketje €6,75 en voor een envelop €2,50. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken en een product in mijn studio te passen, te voelen en te zien.

 

Met veel aandacht is de sjaal gemaakt, toch kan het voorkomen dat de sjaal niet naar verwachting is. Na overleg met mij kun je de sjaal retourneren en ontvang je het betaalde bedrag weer terug. Ik verwacht dat je de sjaal dan niet hebt gedragen of mij niet langer dan 2 weken na ontvangst op de hoogte hebt gesteld.PRODUCT INFORMATIE

Alle producten in de webwinkel zijn van natuurlijke grondstoffen op ambachtelijke wijze met botanische ingredienten geprint of geverfd. Het is een ecologisch printproces waarbij gebruik wordt gemaakt van de kleurstoffen die in bladeren voorkomen. Geen enkele product is het zelfde en is dus uniek. In de prints kunnen schoonheidsfoutjes voorkomen wat tegelijkertijd ook de charme is van dit ambacht.


Het maken van botanische prints is arbeidsintensief. De stof is voor het printen voorbehandeld. De bladeren zijn met zorg verzameld en met de hand op de stof neergelegd. Het proces van het inrollen, stomen, uitpakken, uitspoelen en strijken is tijdrovend en met veel liefde gedaan. 


 

gegevens 

BTW nr  NL1914.95.712.B01

KVK nr 73994936