workshops

AGENDA 2023

ECOPRINTEN4DAAGSE ZOMER RETRAITE   

lokatie De Hoorneboeg Hilversum

groepsverband

  • maandag 31 juli t/m 3 augustus

info klik hier


ONTDEKKINGSTOCHT op stof  VOL

 €145,- groepsverband 

  • zaterdag 9 september

info klik hier* Om alles met liefde een aandacht te kunnen blijven doen zijn er geen nieuwe datums voor losse workshops op de agenda.

De focus ligt nu op de jaaropleiding "plant wordt print" en ontwikkeling en maken van eigen werk.


091220D5-DFAB-40FB-A624-F12289FD6B4D
091220D5-DFAB-40FB-A624-F12289FD6B4D


  • verschillde ecoprint technieken
  • natuurlijke materialen
  • vilten, weven, verven en spinnen
  • studio Ilpendam
  • vrijdag of zaterdag 10x

WORKSHOP ECOPRINTEN


Op avontuur met de natuur!! Met deze workshopagenda ontvang ik jou graag in een van mijn workshops. De lessen worden gegeven in groepjes van max 4 a 5 personen in het sfeervolle tuinatelier van AMBERMAAKT te Ilpendam. De prijzen zijn Incl materiaal, koffie, thee ,lekkers en een heerlijke vegatarische lunch!


Herwaardeer de liefde voor het ambacht en het zelf maken.

Maak kennis met de wonderlijke techniek ECOPRINTEN: een natuurlijke bewerking van textiel of papier door gebruik te maken van de natuurlijke verfstoffen uit bladeren en bloemen. Hiervan worden exacte prints gemaakt, waarbij de structuur en de vorm van de bladeren op bijzondere wijze op de stof achterblijven.


Ecoprinten is een natuurlijk chemisch proces waarbij enige voorbereiding en kennis belangrijk is voordat je kunt starten met printen. Voor jou gemak zijn de stoffen of papier voorbehandeld. We werken met hoogwaardige natuurlijke materialen waarbij ik het liefst werk met diervriendelijk, fairtrade en organic keurmerken of recycling stof.De ecoprint workshops worden aangeboden op papier of op textiel met verschillende thema's afhankelijk van het seizoen.

  • ECOPRINT AGENDA 2023 of zie in het grijze vlak. Kom je met een groepje, dan kunnen we speciale wensen en data overleggen.


Voor het maken van een iets groter project wat meer begeleding nodig heeft en wat is afgestemd voor 2 personen.


Wil je een workshop helemaal voor jou alleen waar ik mijn onverdeelde aandacht, kennis en mijn liefde voor het vak met je deel en kunt aangeven wat je wensen zijn.


Toch liever thuis aan de gang in je eigen tempo en omgeving.


Voor een unieke dag samen met collega's even uit het hoofd en terug naar de natuur.


Na een groot succes van vorig jaar organiseert AMBERMAAKT dit jaar op buitenplaats de Hoorneboeg. Zomers buiten zijn, terug in de tijd, verbinding met de natuur, met jezelf en elkaar, inspirerend leren en beleven.

 


Nieuwsgierig en enthousiast naar een van deze kleur en groen avondturen? Je kunt je aanmelden via contact met vermelding welke workshop je wilt volgen.

 

Details over aanmelding en lokatie worden per e-mail verzonden.

Je aanmelding is definitief na overmaking van het hele bedrag.WAAR

De workshops worden georganiseerd in de sfeervolle studio van AMBERMAAKT in het landelijke Ilpendam, vlakbij Amsterdam.

Dichtbij de stad en toch volop in de natuur. Er is voldoende pakeergelegenheid en het is goed bereikbaar met openbaar vervoer.


De workshops op lokatie worden o.a gegeven in de Katoendrukkerij in het prachtige monumentale pand de oude de Volmolen naast de iconische Koppelpoort in Amersfoort of Buitenplaats de Hoorneboeg Hilversum.


6BD8CB2B-5225-4C88-8352-883FBBF9C299
workshop op lokatie