ecoprint op papier

2DAAGSE ECOPRINTEN op papier

   

   • dit jaar in de zomer. datum is nog in overweging


   • 10:00 16:30
   • studio AMBERMAAKT

   • Ilpendam
   • groepsverband max 5 a 6 personen


   Je kent ze wel van die botanische prents uit vervlogen tijden waar de tijd lijkt stil te staan. In deze workshop ga je met de ecoprint techniek vergelijkbare natuurprints maken. Je zult verrassende details, kleuren en structuren van bladeren en BLOEMEN ontdekken. Ik kan je nu al verklappen: na deze workshop ben je verkocht!


   Twee dagen heerlijk uit het hoofd met de natuur creeeren. Met de ontdekkingen van de eerste dag gaan we de tweede dag verder voor een nog mooier resultaat.

   Met de prints van dag 1 mag je 2 big buttons maken en je krijgt tips wat je kunt doen met de minder mooie prints. Alhoewel mislukt bestaat niet, alle prints zijn bijzonder en een kadootje van moeder natuur.


   We gaan op deze dagen bladeren rapen uit de tuin en de omgeving van de studio van AMBERMAAKT. Ook is het leuk als je zelf planten meeneemt waarvan je nieuwsgierig bent of deze printen. In principe kun je met iedere plant printen maar niet iedere plant heeft genoeg of de juiste verfstoffen in zich voor een mooi resultaat. Tijdens deze 2 dagen leer je welke bladeren en bloemen het meest van deze kwaliteiten in zich dragen. Tijdens de workshop werk je met verschillende maten en soorten voorbehandeld papier.


   Na de uitleg en het verzamelen van botanisch materiaal kun je meteen aan de slag. De afdrukken kun je thuis inlijsten, prachtig voor aan de muur of om een collage mee te maken. Ook kun je er prachtig cadeaupapier van maken, waardoor een cadeau meteen al heel speciaal wordt. 

    

   Prijs: € 325,- per persoon incl BTW.

   Alle materialen, koffie en thee,iets lekkers en vegetarische soep.

   (zelf brood meenemen)     Voor meer informatie: info@ambermaakt.nl