ecoprint op papier

ECOPRINT op papier

   

   • zaterdag 8 april


   • 10:00 16:30
   • studio AMBERMAAKT

   • Ilpendam
   • groepsverband max 5 personen


   Je kent ze wel van die botanische prents uit vervlogen tijden waar de tijd lijkt stil te staan. In deze workshop kun je vergelijkbare natuurprints maken. Met deze techniek kun je verrassende details, kleuren en structuren van bladeren en BLOEMEN ontdekken. Ik kan je nu al verklappen: na deze workshop ben je verkocht.


   We gaan op deze dag bladeren rapen uit de tuin en de omgeving van de studio van AMBERMAAKT. Ook is het leuk als je zelf planten meeneemt waarvan je nieuwsgierig bent of deze printen. In principe kun je met iedere plant printen maar niet iedere plant heeft genoeg of de juiste verfstoffen in zich voor een mooi resultaat. Tijdens deze dag leer je welke bladeren en bloemen het meest van deze kwaliteiten in zich dragen. Tijdens de workshop werk je met voorgebeitst papier. Na de uitleg en het verzamelen van botanisch materiaal kun je meteen aan de slag. De afdrukken kun je inlijsten, prachtig voor aan de muur of om een collage mee te maken. Ook kun je er prachtig cadeaupapier van maken, waardoor een cadeau meteen al heel speciaal wordt. Je ontvangt hiervoor nog tips tijdens de workshop.

    

   Prijs: € 145,- incl BTW, vegetarische lunch, koffie en thee,iets lekkers en alle materialen.   Voor meer informatie: info@ambermaakt.nl