ecoprint je eigen sjaal

MAAK JE EIGEN SJAAL of DOEK


  • datum in overleg
  • 10:00 17:00
  • studio AMBERMAAKT

  • Ilpendam
  • 2 personen


Een ideale workshop voor 2 vriendschappen of een speciaal kado voor moeder en zoon of dochter. Hoe bijzonder is het als je kunt zeggen dat je een mooie duurzame en kleurijke sjaal zelf heb gemaakt.


Voor deelname aan deze workshop is het handig als je al enige ervaring hebt met ecoprinten. Zo weet je beter hoe het proces in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn en hoe je je eigen sjaal wilt gaan vormgeven. Maar voor avontuuriers maak ik graag een uitzondering en gaan we ook zonder evaring op ecoprint avontuur.


Je werkt met een doek van 60 x 180 cm. Dit is een zeer geschikte maat voor een sjaal, maar desgewenst zou je de doek ook kunnen gebruiken voor bv het maken van een paar kussenhoezen. Je kunt kiezen tussen een soepel vallende zachte wol, een dunne zachte zijde of een stoere diervriendelijke zijde. Vooraf bespreken we op welke stof jullie willen gaan printen. Tijdens de workshop gaan we je aan de hand van stalen, een ontwerp maken en leer ik jullie over vlakverdeling en het maken van een dessin.

In tegenstelling tot de andere workshops, is deze workshop altijd met 2 deelnemers, omdat een optimaal resultaat veel van mijn aandacht vraagt.


De prijs is hierdoor afwijkend van de andere workshops. Prijs: € 360,- voor 2 personen inclusief materiaalkosten, een vegetarische lunch, koffie en thee en iets lekkers. 


informatie of aanmelden info@ambermaakt.nl