individuele workshop

INDIVIDUELE WORKSHOP


  • datum in overleg

  • 10:00 16:00
  • studio AMBERMAAKT

  • Ilpendam
  • 1 persoon


Ook zin om iets nieuws te leren met textiel en de natuur? Ben je ondertussen het online volgen van workshops een beetje zat? Speciaal voor jou heb ik deze workshop ontwikkeld. 


We gaan aan de slag met zijn tweeen in mijn atelier en nemen de gewenste corona regels in acht. Een dag voor jou alleen waarin ik je maar liefst 3 workshops op 1 dag geef.


  1. We werken eerst met eucalyptus waarvan de bladeren een bijzondere oranje/rode print achterlaat. Door de aromatische olie ruikt het zeer aangenaam en werkt perfect voor de winter als er minder groen te vinden is.
  2. We gaan prints maken van groente, vooral met rode kool en uienschillen. Hiermee maak je spectaculaire blauwe en geel/oranje/groene afdrukken.
  3. Als laatste gaan we aan de slag met bladeren zoals de braam, walnoot en geraniums. Met deze bladeren kunnen we de effecten van de voor- en achterkant van het blad ontdekken en de effecten van roest en ijzer.


Tijdens de workshop werk je met voorgebeitste stoffen van verschillende natuurlijke materialen. Om goed inzicht te krijgen hoe iedere stof reageert op het ecoprint proces, printen we op stalen van 20 x 25 cm. Dit kan een begin zijn van een ecoprint-stalenboek wat een mooi naslagwerk is voor de rest van je ecoprint avonturen. 


Aan het einde van de dag heb je minimaal 6 stalen van verschillende stoffen met een ecoprint. Daarnaast heb je ook 6 vellen van bakpapier met een print en een katoenen zakje met een ecoprint zodat je een leuk en decoratief aandenken hebt van deze dag. Als extra’s krijg je verder nog een schriftelijke uitleg en een map voor je stalenboek. 


Omdat we deze dag één op één werken kan ik je meer ecoprint technieken leren dan in een setting van een groep.

In een groep krijgen de deelnemers deze 3 technieken verdeeld over 3 workshop dagen. Deze workshops kosten normaliter € 139,- per dag. 

 

Daarom bied ik deze individuele workshop aan voor € 349,- inclusief BTW. Hier zit alles in, zoals kosten van de materialen, een heerlijke lunch, koffie en thee en iets lekkers. 

Samen zoeken we naar een geschikte datum voor deze bijzondere dag. 


Informatie of aanmelden info@ambermaakt


Als je na 1 workshopdag nog meer wilt leren over ecoprinten dan kan dat. In 2 aanvullende individuele workshopdagen leer ik je alles over botanisch verven van stoffen en ecoprinten met tanine. Hiermee geef je bijzondere schaduw-effecten aan je ecoprint creaties. Dit geeft nog veel meer mogelijkheden in je ecoprint werk.


Een tweede persoon is mogelijk met een meerprijs.

F219D126-2A44-4A3A-8027-0073DE6BCCC6
58462876_350364585824893_8506970220571656192_n
DZNH7219
QBNR9969